Thursday, March 22, 2007

 

IKA- H ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Έχω καρκίνο
Έχω πάρει ο,τι χημειοθεραπεία υπάρχει και δεν υπάρχει, χωρίς αποτέλεσμα
Η κατάστασή μου επιδεινωνόταν συνεχώς: στο θώρακά μου μέσα, κάπου ανάμεσα στους δεκάδες όγκους, διακρινόταν λίγος πνεύμονας, τον οποίο και χρησιμοποιούσα για να αναπνέω υποτυπωδώς και μια καρδιά που, παραδόξως, εξακολουθούσε να χτυπάΚάπου στα τέλη του 2006, οι γιατροί μου στο Ερρίκος Ντυνάν, βρήκαν ένα φάρμακο που κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο στο εξωτερικό και που ενδεχομένως θα μού έδινε κάποιες ελπίδες
Μετά κόπων και βασάνων, μετά δύο και πλέον (δυνητικά θανατηφόρους) μήνες γραφειοκρατίας, δικαιολογητικά για τον ΕΟΦ και το ΙΚΑ, πήρα την πολυπόθητη έγκριση για τις τρεις πρώτες δόσεις του φαρμάκου, αφού….
………….αφού φυσικά πρώτα ο γιατρός μου κ. Κλούβας αναγκάστηκε να ξεχάσει τη δουλειά του για ώρες ολόκληρες και να κάνει το γραφιά , προκειμένου να φτιάξει τον τόμο δικαιολογητικών που «χρειάζονταν» οι απανταχού καρεκλοκένταυροι για να δικαιολογήσουν το μισθό τους….
……….αφού φυσικά η Κοινωνική Υπηρεσία του Ερρίκος Ντυνάν , οι κυρίες Χατζάκη και Τζώρτζου έπρεπε να υπενθυμίζουν στους δημόσιους τεμπέληδες ότι η κατάστασή μου δε χωρούσε καθυστερήσεις
………..αφού φυσικά οι συγγενείς μου έτρεχαν από υπηρεσία σε υπηρεσία για να προσκομίζουν συνεχώς νέα «διορθωτικά» ή συμπληρωματικά δικαιολογητικά – έπρεπε για παράδειγμα, να γραφτεί και στην τρίτη σειρά ενός εγγράφου τους ότι έχω σάρκωμα, αλλά και στην έκτη!!! Δε μπορούσαν αλλιώς να το συμπεράνουν κι έπρεπε οι συγγενείς μου να τρέχουν στο γιατρό μου να τον ξανακάνουν γραφιά της ηλιθιότητας
Κάποτε πήρα το φάρμακο και…..ω! του θαύματος, η κατάστασή μου άρχισε να αντιστρέφεται
Οι πόνοι ελαττώθηκαν σημαντικά, η αναπνοή μου έγινε ευκολότερη, οι αντοχές μου αυξήθηκαν…
Οι εξετάσεις έδειχναν για πρώτη φορά, μείωση του μεγέθους των όγκων!
Και με τους γιατρούς μου, αφού είδαμε ότι αυτό το φάρμακο μού έδινε ζωή, είχαμε την τρελλή ιδέα να…..εξακολουθήσω να το παίρνω!
Και πάλι έπρεπε να πάρω έγκριση από τον ΕΟΦ – παραδόξως, αυτό δεν ήταν χρονοβόρο
Και πάλι όμως έπρεπε να πάρω νέα έγκριση από το ΙΚΑ
Ζητούν αποδειξεις ότι το συγκεκριμένο φάρμακο όντως βελτίωσε την κατάστασή μου- και αυτό είναι πολύ λογικό να το απαιτούν….
Ξέρουν όμως να διακρίνουν τις αποδείξεις αυτές;
Ποιος κάνει τον έλεγχο και με ποιες γνώσεις;

*Πήγα 6 ακτινογραφίες που συγκριτικά μεταξύ τους δείχνουν τη βελτίωση της κατάστασής μου-
μια Τρίτη που συνεδρίασε η Επιτροπή Εγκρισης Φαρμάκων Εξωτερικού του ΙΚΑ, δεν «πέρασε» το φάρμακο , επειδή χρειάζονταν, λέει, αξονική τομογραφία (?!!??) [ο χρόνος στον καρκίνο δεν είναι αστείο…]
* Στέλνω αξονική τομογραφία, η οποία όμως δεν ήταν πρόσφορη για σύγκριση με τις ακτινογραφίες, αφού είχε γίνει με τη σειρά της σε σύγκριση με πολύ πολύ παλιότερη αξονική, όταν η κατάστασή μου ήταν εντελώς διαφορετική
* Η αξονική τομογραφία δεν τους ήταν αρκετή, επειδή ήθελαν το πόρισμα, από το ακτινοδιαγνωστικό κέντρο, αφού προφανώς δεν ξέρουν να διαβάζουν τα φιλμ και χρειάζονται κάποιον , ίσως και απόφοιτο ΤΕΙ, βοηθό ακτινολόγου, να τους «αποκαλύψει» γραπτώς τι δείχνει η εξέταση…. (τέτοια σαΐνια θα κρίνουν για το πώς θα παλέψω για τη ζωή μου, λοιπόν…)
Διευκρίνισε η παιδίατρος της επιτροπής ότι «δεν έχουμε το γιατρό στο τσεπάκι μας, θα τον πάρουμε τηλέφωνο και θα του διαβάσουμε το πόρισμα» !!!! )
*Έπειτα ζήτησαν ακτινογραφία για να κάνουν σύγκριση με τη μία , όπως είπαν, ακτινογραφία που τους είχα στείλει προηγούμενη ημέρα, ενώ εγώ τους είχα στείλει έξι ακτινογραφίες, ώστε να είναι δυνατή η σύγκριση
* Έθεσα και πάλι τον (ήρωα!) γιατρό μου σε ρόλο γραφιά ζητώντας του τις υπόλοιπες ακτινογραφίες, και,φυσικά θιγμένος, μού απάντησε ότι δεν είναι ηλίθιος να έχει στείλει μόνο μία ακτινογραφία (με τι θα γινόταν η σύγκριση; )
*Πήραμε και εγώ και ο γιατρός μου τηλέφωνο στην Επιτροπή να τους πούμε να ξαναψάξουν γιατί ανεξάρτητα με το ότι σε μένα επέμεναν ότι είχαν λάβει μία μόνο ακτινογραφία, εμείς ήμασταν σίγουροι φυσικά ότι είχαμε παραδώσει έξι! Τότε καταλάβαμε, έντρομοι από την ηλιθιότητά τους, ότι με τον όρο «ακτινογραφία», οι γιατροί της Επιτροπής του ΙΚΑ, εννοούσαν «πόρισμα ακτινογραφίας»!!!!!. Δηλαδή, όχι μόνο δεν ξέρουν να «διαβάζουν» τα φιλμ μιας αξονικής, αλλά ούτε καν μια απλή ακτινογραφία! Και αυτοί κρίνουν το τι φάρμακο θα πάρω εγώ στον αγώνα μου για τη ζωή μου

*Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω, ο γιατρός μου, ένας υπέροχος επιστήμονας και ανθρωπος, αντί να ασχολείται με τους ασθενείς του και τη δουλειά του γενικά, κάθεται και γράφει στις κυρίες Παπασάικα και Μάνου την αλφάβητο της ιατρικής, ώστε να μπορούν ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ για τη ζωή τη δική μου και τόσων άλλων ασθενών…..
Πάντως είμαι αισιόδοξη, ότι τελικά θα εγκρίνουν και πάλι το φάρμακο: μια από αυτές τις κυρίες μού είπε «την πρώτη φορά (σσ: το Δεκέμβριο που έγινε η έγκριση των πρώτων τριών δόσεων) είπαμε ¨νέος άνθρωπος είναι, ας το εγκρίνουμ娻 ………………….
ΑΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

Αν ήμουν το παιδί σου κυρία Παπασάικα;
Αν είχες εσύ τους εβδομήντα-ογδόντα όγκους που έχω εγώ στους πνεύμονες κυρία Μάνου;


Θα ξέρατε τότε να διαβάζετε φιλμς από ακτινογραφίες και αξονικές;
Θα απορρίπτατε την αίτηση σας σε κάποια τριτιάτικη συνεδρίασή σας;
Θα παίζατε με το χρόνο σας;
Θα είχατε «το γιατρό στο τσεπάκι σας τότε»;

Labels: , , ,


Comments:
Εύχομαι όλα αυτά να μην είναι αλήθεια...να είναι παραμύθια. Εχω πάθει σοκ!!! Πού ζούμε, είναι δυνατόν;
 
Τι μου θυμίζεις… τη μάχη που δίνουμε όποτε η μικρή πρέπει να κάνει φασματοσκοπική μαγνητική τομογραφία, γιατί μονάχα αυτή δίνει δείκτη κυτταροβρίθειας. Δεν προβλέπονται, λέει, τέτοιες εξετάσεις, και χρειάζονται επιτροπές, αυτές των μαγνητικών.
Το ωραίο; Αφού περάσαμε δις από την επιτροπή και λάβαμε από τα 750 ευρώ που δώσαμε τα 250 περίπου που αντιστοιχούν σε μια απλή μαγνητική, έστω, και πήγαμε, οι άτιμοι, και για τρίτη φορά, μας είπαν ότι δεν δικαιούμεθα ακρόαση από την επιτροπή, επειδή αυτή η εξέταση ΔΕΝ είναι μαγνητική, λες και δεν το ξέραμε, είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας να το εξηγούμε, αλλά εκείνοι επέμεναν πως όχι, εκείνη η επιτροπή είναι η μόνη αρμόδια για την περίπτωσή μας. Και όταν τους έδειξα τις προηγούμενες αποφάσεις που οι ίδιοι είχαν σφραγίσει μας είπαν ότι αυτό είχε γίνει κατά λάθος!!!!
Και στο μεταξύ είχαν χαθείοι προθεσμίες για την υποβολή των χαρτιών ως έκτακτη περίθαλψη και έπρεπε να περάσω από άλλη επιτροπή κάνοντας ένσταση «για να μας συγχωρεθεί –λέει- το εκπρόθεσμο»… Και περάσαμε νικηφόρα και την ένσταση και είπαμε, άντε, πάλι πήραμε έστω και κάτι πίσω, έχουμε κι άλλα παιδιά, κάθε ευρώ μετράει, και μας είπαν ότι, ναι, ναι φυσικά τώρα απλώς θα περνάτε από την επιτροπή των γιατρών αυθημερών και θα καταθέτετε τα δικαιολογητικά ως έκτακτη περίθαλψη/εξέταση, και το πράξαμε, τα χαρτιά δεν προχώρησαν μετά τους γιατρούς γιατί μια υπάλληλος επέμενε ότι όχι, αυτό έπρεπε να είχε περάσει από την αρμόδια επιτροπή, αυτήν για τις μαγνητικές και… άσε εσύ τα ξέρεις πολύ πολύ καλύτερα, μη σε ζαλίζω, απλώς, να βρε Αμαλία, με πιάνει το παράπονο, παλεύετε για τη ζωή σας και αυτό δεν είναι σημαντικό, «αφού αυτά συμβαίνουν», αλλά από την άλλη βγαίνει ο κάθε γελοίος να ζητά να καλύπτεται λέει πλήρως η εγχείρηση για αλλαγή φύλου, γιατί καταπιέζονται και υποφέρουν πολύ αυτοί οι άνθρωποι, όταν οι άνθρωποι των οποίων κινδυνεύει η ζ ω ή τους δεν μπορούν να έχουν τα βασικά και αυτονόητα για να παλέψουν…
 
Συγγνώμη για όλα...



ΜΑΚΗΣ



MY HEROES ARE DEAD
THEY DIED IN MY HEAD
 
Αχ ,αχ,αχ...τα ιδια ζω και γω σε ενα αλλο μερος αυτου του πλανητη.Ισως σας ανεβασω αν σας πω οτι το ιδιο ανεγκαιφαλοι ειναι οι γιατροι και εδω!
Κουραγιο και μην τα παρατατε .......
 
Einai polu megali i katantia mas, para polu megali.
 
eyxomai na pe8anei apo karkino olos o laos mas mhpws mporesei epitelous to sympan na 8erapey8ei apo thn lailapa ellhnas
 
Βασίλη, εύχομαι πραγματικά ποτέ να μη χρειαστεί να νιώσεις ούτε τόσο δα τι σημαίνει αυτή η ασθένεια, ίσως τότε καταλάβαινες ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που κανείς δεν θα έπρεπε να εύχεται ούτε και στον χειρότερο εχθρό του….
 
vasili eleos...

fantazome pos eisai kapoio paidaki. To euxome diladi. Opos eipe i Zoe makari na min matheis pote ti simenei karkinos. Prosexe se parakalo ti les otan anoigeis to stoma sou giati prosvaleis poli kosmo pou ipoferei kai paleuei kathimerina gia na zisei esto liges stigmes eleutherias...eutixias... liges stigmes xoris ponous kai stenaxories.

Nasai kala.
 
Έβαλα το link στο site diorismos.gr για να το βλέπουν οι μελλοντικοί υπάλληλοι του Ι.Κ.Α. μήπως και η επόμενη γενιά βγει πιο ευαισθητοποιημένη.

Τι άλλο να πω ... Ντροπή τους!
 
amalia, lupamai para polu gia oti pernas. lupamai akoma perissotero gia aytous pou ekmetalleyontai ton kosmo.. oso pio sovari i katastash, toso pio pollh ekmetalleysh.
eyxomai na mporeis na apolamvaneis ti "stigmi" sou sto epakro.
sou esteila kai email.
sagapw polu.
 
δεν ξέρω τι να πω...
δεν ξέρω αν σε αυτές τις περιπτώσεις λένε περαστικά...μπορεί τώρα να λέω βλακείες, δεν ξέρω...συγνώμη αν σε θίγω...εχω συγκλονιστεί...είμαστε άθλιοι, ικανοί για τίποτα.
είσαι μια ηρωίδα, και δικαιούσαι την καλύτερη ζωή από όλους μας.
μακάρι όλοι να είχαν το σθένος σου.
 
Που ζούμε; Σε ποια κοινωνία ανάλγητη μεγαλώνουμε τα παιδιά μας;
 
exo xasei ego kai i gyneka mou poli agapimena mas prosopa apo afti tin astheneia
Kai ti vlepo me ekplixi stin tileorasi ? xapi pou stamataei leei tin periodo se oses gynekes theloun leei na kanoun kariera
Sygxoreste re paidia alla den mporo na kratitho tha to po
EDO KARAVIA XANONTAI KAI TO MOUNI XTENIZETAI
Anti na kopsoun ton laimo tous na proxorisoun oi erevnes gia ton karkino -AIDS-Lefxaimeia kai alles aniates arosties vgazoume xapia gia tin kariera
kai opos leei kai o sofos laos
ELA MOUNI STON TOPO SOU
Xilia sygnomi gia tis ekfraseis aftes alla ypologizo stin katanoisi sas enos exorgismenou aqpo to systima
 
Είμαι οροθετικός HIV+ εδώ και αρκετά χρόνια και παρακολουθούμαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας. Η κατάσταση της υγείας μου είναι άριστη, εν μέρει χάρη στην ανιδιοτελή ενασχόληση του προσωπικού, το οποίο έχει κατορθώσει να παρακάμψει κατά το μέγιστο δυνατό όλα αυτά τα μίζερα στοιχεία της αποκαρδιωτικά απάνθρωπης νεοελληνικής πραγματικότητας. Από δώ θα ήθελα απλώς να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου σε όσους πονούν, αλλά ακόμη περισσότερο σε όσους ζουν στη λήθη του Hollywood.
 
Άκουσα για την ιστορία σου σήμερα στην τηλεόραση, και ψάχνοντας βρήκα το blog σου.

Είναι πολλές οι φορές που αγανάκτησα με το σύστημα, την νοοτροπία, την ανευθυνότητα, τον βαθύ ύπνο των ειδικών, τις επιτροπές των επιτροπών και όλο το καραγκιοζιλίκι που έχουν στήσει για να εξυπηρετούν ρουσφέτια και μίζες.

Πρόσφατα στη δουλειά μου κοπέλα που παίρνει 800 ευρώ μισθό, χρειάσθηκε να χειρουργήσει το 12χρονο αγοράκι της με όγκο στο κεφάλι.

Το ΙΚΑ την έστελνε στις αναμονές του Αγ.Σάββα και στις επιτροπές.

Για να μην σας τα πολυλογώ χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με τη μέριμνα φίλων και συναδέλφων.

Ήθελα να ήξερα αλήθεια πως κοιμούνται τα βράδυα. Δεν τους κυνηγούν τύψεις και ερινύες;

Άσε που δεν δικαιολογεί το ΙΚΑ φυσιοθεραπεία κατ¨οίκον στον μικρό και ενώ πληρώνει η κοπέλα 50 ευρώ το ΙΚΑ θα της δίνει 5!

Κι εμείς πληρώνουμε 300 ευρώ το μήνα ΙΚΑ συν τα έξτρα, και όταν έρχεται η ώρα να κάνεις μια εξέταση παρακαλάς και σου φέρονται και σαν ζώο στην αγέλη.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ σε τόσο ευαίσθητα θέματα όπως είναι η υγεία και ο ανθρώπινος πόνος. Εκεί φαίνεται ο πολιτισμός κύριοι καρεκλοκένταυροι.

Ελπίζω να γίνεις αφορμή να ξεσηκωθούμε, να γίνεις η αρχή να ενωθούν οι φωνές.

Τις ευχές, τον σεβασμό και την αγάπη μου.
 
Κοπελίτσα μου δινεις κουράγιο σε όσος πονουν και υποφέρουν αυτο να έχεις στο μυαλλο σου και να μην επιτρεψεις να σε αποδυναμώση τίποτα! Κάποιος μου είπε ότι παθαινουμε κάποια πραγματα σε αυτη τη ζωη για κάποιο λόγο! Ίσως ο καλος Θεουλης σε διαλεξε για να κάνεις την διαφορα και να δώσεις δύναμη σε αυτους που υποφερουν αλλα και να επισυμάνεις τα λαθη αυτων που έχουν πια αναισθητοποιηθει και δεν μπορουν να νιώσουν τον ανθρώπινο πόνο! συνέχισε κοπελίτα μου!!!! Είσαι κουκλα!!!
 
Το θέμα της πρόσβασης των ασθενών σε πειραματικά και μη εγκεκριμένα φάρμακα και της κάλυψης του κόστους αυτών των φαρμακων από τα ασφαλιστικά ταμεία είναι ένα θέμα που πρέπει να προσεγγιστεί χωρίς συναισθηματισμούς και με μεγάλη προσοχή. Ο σωστότερος τρόπος χορήγησης αυτών των φαρμάκων είναι μέσω συμμετοχής των ασθενών σε ερευνητικά πρωτόκολλα, όπου το κόστος καλύπτεται απο τη φαρμακευτική εταιρεία. Η γενικευμένη και μη ελεγχόμενη χορήγηση αυτών των πανάκριβων φαρμάκων είναι κάτι που ούτε οι ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου δεν μπορούν να αντέξουν και που πιθανότατα ελάχιστο όφελος θα έχει για τους ασθενείς και πολύ μεγαλύτερο όφελος για τις φαρμακευτικές εταιρείες.
 
EXO KAI EYO TO ETHIO (POLA SARKOMATA)BOREIS NA MOU STILIES TO ONOMA TOU FARMAKOU EIME AMERIKI, AMINOS5199@AOL.COM
 
Αν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ.....

Κι όμως είναι, τα γνωρίζω (ΣΕ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ) δυστυχώς απο τον πατέρα μου, (ΧΑΠ) που όμως ιατροί λένε οτι καλύτερα να είχε καρκίνο παρά αυτο που έχει...

Είναι 60 ετών και η ανάσα του (βάσει αποτελεσμ. μηχανημάτων) ανέρχετε στο 8% εως 11% -δηλ- ποιότητα ζωής :-ΧΑΛΙΑ-:
Η ασθένεια ξεκινησε απο την δουλειά του (μπογιατζής) -επαγγελματική νόσος-

Τλσπντ. εδώ κ ένα χρόνο, ολοι οι γιατροί υποστηρίζουν οτι 1)ΔΕΝ θα έπρεπε να ζεί, βασει των εξετάσεών του, % 2) ''θα πεθάνει απο βδομάδα σε βδομάδα''

Επίσης λένε οτι για να ζεί υπο αυτή
την κατάσταση, ή τρελή θέληση έχει, ή πολύ γερό οργανισμό (ΜΗ καπνιστής 18χρόνια)...

Παρ'ολα αυτά κανείς δεν προσπαθεί λίγο παραπάνω, μήπως κ ''δει'' κάτι, που θα σταθεροποιήσει -κατα κάποιο τρόπο την κατ/ση-...η κάτι άλλο δε γνωρίζω... -Αφου βλέπουν οτι αντιδράει άψογα ο οργανισμό του & το παλεύει δυνατά κ καλά-

Όμως όλοι μιλάνε για χειρουργεία πειραματικά μεταμόσχευσης (χωρις εγγυήσεις για τιποτα-το αντιθετο θα ελεγα), φυσικά πολυέξοδα (100.000+ άνω) ΑΛΛΑ βλέπουν οτι δεν έχουμε αυτο το στηριγμα το οικονομικό, καθ'ότι σύνταξη πρόνοιας ο μπαμπάς (400+e ανα 2 μήνες) & (790e μισθός μαμάς-καθαριστρια σε δημοσια υπηρεσία) +(800 εγώ +ενοίκια κτλ...κτλ...) -ζουμε στην ΕΠΑΡΧΙΑ-

Έτσι λοιπόν μόλις ''\διαγνώσουν\'' την ΟΧΙ καλη οικον. κατ/ση μας, ΑΜΕΣΩΣ λένε ''ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ''

ΔΗΛ μας δείχνουν οτι δε πολυνοιάζονται, είναι κατι το καθημερινό γι αυτούς ο θανατος, όμως για εμάς ΔΕΝ είναι... Γιατί τόοοοοοοση ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ??????????????

>>ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙΣ<< ''εγω θα είχα πυροβολήσει-χτυπήσει, κάνει κακό σε αυτη την Γ***επιτροπή που θα σου πει εσένα οτι ΔΕΝ εγκρίνετε το φάρμακο που αποδεδειγμένα σε καλυτερεύει''

ΜΠΡΑΒΟ μεγάααλο σε εσένα κ τη δύαμη σου...

ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.. >(Ποτέ μη ξανασκεφτείς την αυτ../κτονία, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ)<

ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΥΜΑΝΗ (που έχεις)
ΝΑ ΕΙΣΑΙ *Κ.Α.Λ.Α* & να ΝΙΚΗΣΕΙΣ στη ΜΑΧΗ σου...

επισης να τα λές, έτσι οπως ξέρεις -μην τους αφήσεις σε χλωρό κλάρί...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ
 
ειναι μια απλη ελληνικη αληθεια στην οποια ειναι πρωταγωνιστες οι γνωστοι αγνωστοι!!!τελωσπαντων θα ηθελα να πω οτι ο κοσμος απο εναν κοσμο που οι αλλο προσπα8ουν να βοηθησουν τον συνανθρωπο τους και αντι για αυτο εχει αντιστραφει σε ενα κακογουστο αστειο στο οποιο οι "γιατροι,πολιτικοι,δημοσιοι υπαλληλοι κ.α"
ειναι αυτοι που θα σε κρινουν ,θα σε "βοηθησουν" και θα σου πυν τι να κανεις!!!
 
ΕΛΛΑΔΑ..............................................................................

ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΤΕΛΟΥΣ!!!!
 
...διαβάζοντας το blog σου , οραματιζόμουν να βρισκόμουν σε μια γωνιά και με νύχια και δόντια να ορμούσα και να ξέσκιζα τις σάρκες των 'γιατρών' , αυτών που με το υποτονικό βλέμα τους , (σαν να σου λένε: τι θέλεις και εσύ πάλι;).

Ταυτόχρονα όμως δεν ικανοποιόταν η φαντασία μου και σκεφτόμουν να είχα την μαγική ικανότητα να τους βάλω να δουν απο τα μάτια σου Αμαλία.

Αυτό μου άρεσε ποιο πολύ.

Επιστρέφοντας όμως στην πραγματικότητα βλέπω ότι δεν κάνω τίποτα. Εκτός απο την άυλη συμπαράστασή μου στο άυλο/ανούσιο δίκτυο...

το τελικό συναίσθημα... λυπάμε.

...λυπάμε που τα έχουμε φτιάξει έτσι ώστε να εγκληματούμε κατά των συνάνθρωπών μας.

λυπάμε πολύ...
 
πριν λυπηθειτε ολοι σας παιδια, μαθετε πως οταν ερθει η ωρα να πατησετε σε αυτα τα τρωκτικα που λεγονται γιατροι, πρεπει να εισαστε αποφασισμενοι « για ολα ». Σας το λεω εκ προσωπικης πειρας. Τοτε καθονται ολοι προσοχη, και σας βγαζουν το καπελο.

Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΥΡΙΟΙ.
 
Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλησαντα. Αν ολοι μας απαιτουσαμε αναλογα, θα ειχαν διορθωθει καποιοι ασυνηδητοι κυριοι. Θελω να πιστευω πως οι κακοι δεν ειναι ο κανονας αλλα περιπτωσεις που μπορει να απομονωθουν, και να εκλειψουν σιγα-σιγα.
 
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ H ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ"
 
λυπάμαι ειλικρινά λυπάμαι πολυ που χάνονται τέτοιοι άνθρωποι απο την αδιαφορία κάποιων παχύδερμων που νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να πειραματίζονται με τον πόνο των ανθρώπων.

Μακάρι να ησυχάσεις πια και να ξεκουραστείς εκεί ψηλά κοιτάζοντας εδώ κάτω αυτούς που συνεχίζουν τον αγώνα σου.
 
Lypamai toso poly pou pia den eisai edw! Kai se euxaristw gia tin dynamh sou na ta baleis me olous autous pou se dikasane se toso grhgoro thanato. Euxomai twra na breis tin eirini sou. Kalo taksidi.
 
Τι κρίμα που όλοι μας έχουμε να μοιραστούμε μια ιστορία... αλλά τις περισσότερες φορές εκπρόθεσμα.
Επιτέλους λοιπόν..
Πότε θα γιατρευτούμε από αυτή τη λευκολαγνεία που διέπει το έθνος μας; Γονατίζουμε υποτακτικά μπροστά στην εξουσία της λευκής καλοσιδερωμένης ρόμπας με φόντο στους τοίχους κορνίζες με βεβαιώσεις απο συμμετοχές σε επιστημονικά!(!!) συνέδρια -ΞΥΠΝΗΣΤΕ! τα πιο πολλά απ' αυτά είναι ταξίδια αναψυχής που έγιναν με έξοδα φαρμακευτικών εταιριών ως δείγμα ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες που προσέφεραν οι κατά τόπους ορκισμένοι στον Ιπποκράτη υπάλληλίσκοι τους. Ως γνωστόν οι Φαρμακευτικές απαγορεύεται από το Νόμο να προβαίνουν σε άμεσες διαφημιστικές καμπάνιες, οπότε το μοναδικό τους όπλο για να αγγίξουν τα πονεμένα πλήθη πριν τον ανταγωνιστή τους είναι να υποχρεώνουν τους καρχαρίες μαφιόζους επίορκους συνταγογράφους να διαδίδουν το προϊόν, με το αζημίωτο φυσικά. Κι όσο διαιωνίζουν αυτή την πελατιακή σχέση τους μαζί μας τόσο συνεχίζουν να πλουτίζουν εις βάρος μας. Ας μην διαιρωτώμεθα γιατί είναι τόσο παχύδερμα και πώς φτάσαμε ως εδώ...
Γιατί το χειρότερο είναι ότι ζώντας ο καθένας την αγωνία του, εναποθέτουμε κάθε ελπίδα και πόθο για το προσωπικό μας προδόκιμο πάνω τους, και χωρίς να το καταλάβουμε καταντάμε συμπληρωματικοί σπόνσορες της λαιμαργίας τους, μέσω της φακελοκρατίας που στο κάτω-κάτω εμείς επιβάλαμε και συντηρούμε.
Έλεος, ας ξυπνήσουμε λοιπόν κι ας διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην ειλικρινή ενημέρωση. Ας βρούμε το θάρρος να αναζητήσουμε την αλήθεια μένοντας απέναντι από τα μικρομάγαζα κι όχι μέσα σ' αυτά.
.......
Λύπάμαι που θα κλείσω μ' αυτό το παράδειγμα, όμως ταιριάζει στην ομή αλήθεια:
Κάθε φορά που ένα πολεμικό αεροσκάφος συντρίβεται, η πονεμένη χήρα ή μάνα βγαίνει στα κανάλια και εύχεται νάναι το δικό της παιδί το τελευταίο..
Μακάρι νάταν κι η Αμαλία το τελευταίο θύμα αυτής της ασυδοσίας. Όμως μόλις σήμερα, το πρωί, άλλο ένα πρώορο νεογνό χάθηκε λίγες μόλις ώρες μετά τη γέννησή του γιατί το ΕΚΑΒ λέει, έτρεχε σε άλλο περιστατικό εκείνη την ώρα, ενώ το εφεδρικό εξοπλισμένο νοσοκομειακό είχε πάει για service.

Γιατί αλήθεια γίναμε έτσι;
Γιατί καθένας μας φταίει στον τομέα του;
 
Τεραστιοι δημοσιοι οργανισμοι,απολιθωματα με ανεπαρκεις δημοσιους λειτουργους, που πλην ελαχιστων φωτεινων εξαιρεσεων κρυβουν την ανικανοτητα τους , τη τεμπελια και την βλακεια τους πισω απο το προσχημα των κανονισμων ,των νομων και της ταξης που πρεπει να τηρησουν.Ποιοι?Οι ιδιοι που την καταστρατηγησαν οταν για να χωθουν σε καποια θεσουλα τριγυρνουσαν σε πολιτικα γραφεια φιλωντας κατουρημενες ποδιες και ξεπουλωντας χυδαια τη ψηφο τους και μαζι το μελλον των υπολοιπων απο εμας.Σιχαμερα αποβρασματα,ανικανα ανθρωπαρια,ξεφτιλισμενα φουκαραδακια..ζηστε μεσα στη μιζερη πραγματικοτητα σας!Τηρησατε τους κανονισμους;Συγχαρητηρια, πηγαινετε τωρα να κοιμηθειτε ησυχοι στα τσιμεντενια κλουβακια σας παρεα με την αποβλακωση σας.
Καλο δρομο Αμαλια...!!Τουλαχιστο μεσα στη τραγικοτητα της ιστοριας σου γλιτωσες οχι μονο απο τον σωματικο πονο αλλα απο το σαδισμο και την μικροτητα των ηλιθιων συνανθρωπων σου! Καλο σου ταξιδι γλυκεια μου...
 
Den yparxei eisaggeleas pou na episkeptetai to blog kai na kanei kati me tous ypeythynous/aneythynous tou IKA kai opoious allous talaiporisan tin sygxoremeni, mpas kai sothei kanenas synanthropos????
 
eimai eidikevomeni iatros kai diavazo gia exetaseis afton ton kairo.elpizo na mhn gino san aftous pou perigrafeis kai orkizomai na se eho sto myalo mou kathe fora pou tha kano mia diagnosi. gia ena omos eklapsa shmera pou diavasa ta gegonota sou, pou ponages tosa hronia!!!akomi ki an den hxeran thn diagnosi pou h alitheia einai oti o giatros den einai theos re paidia, lypamai pou ponages tosa hronia kai den evesthitopoihthikan na doun ligo pio vathia ta aitia tou ponou....prin apo tria hronia paraligo na pethano (fantasou hmouna mesa sta nosokomeia kai stous kathigites kai tzaba malistaa)kai mallon lipithike o theoulis thn koroula mou pou htan dyo hronon tote, kai me esteile se ena kathigiti mou iatrikis pathologias pou katadehtike na me gdysei kai na me exetasei apo pano mehri kato kai na diagnosei kati spanio to opoio omos mou esose thn zoi.se katalaveno giati mehri tote kanenas den me pisteve kai eihan peisei tous goneis mou oti hreiazomai psyhiatro kai epeidi den borousa oute na taiso to paidi mou me phgaine treis fores thn evdomada o babas mou ston psyhiatro :kai o psyhiatros episis diagnose psihiki epivarynsh kai noso kai mou egrapsan kai farmaka pou eftihos den phra apo diki mou protovoulia kai legontas psemata se olous oti ta epairna epsahna h kakomoira mesa stous tomous ths iatrikis mou vivliothikis na vro ti eho pathei etsi xafnika kai trtellathika mesa se ena vrady.arhisan na ta rihnoun kai ston pio glyko anthropo tou kosmou, ton antra mou, kai na ton loxokoitan bas kai mathoun ti mou ekane ekeino to moiraio vrady kai apo tote arrostisa....:eftihos pou vrethike enas anthropos pou einai ANTROPOS IATROS kai mou eipe na kano merikes akomi exetaseis kai na mhn pao xana ston psihiatro mehri na vroume ti eho pragmatika giati mallon den trelainesai etsi xafnika. einai poly efkolo na rixeis se psihiki noso ta symptomata kapoiou kai episis poly efkolo na se trellanoun oi idioi oi giatroi.ena xero eimai tyherh pou zo shmera kai efhomai na borousa toulahiston na kano kati gia tous ponous sou, pou me ponan. dropi mas !!!vazo kai mena mesa! afou eimai sto idio epaggelma eilikrina drepomai!!!apla thelo na pistevo oti yparhoun diafora kazania kai den vrazoume oloi sto idio!!!toulahiston parhgoroumai giati ekei pou zoun oi aggeloi den yparhei ponos.kai ena minima gia thn ellada!!!:ellada tros ta paidia sou me thn katastash pou diaionizeis(grafeiokratia klp).Ellada mhn mas diohneis tha to netanioseis!!!tha sou meinoun mono oi ilithioi pou den theloun na allxei kati giati tha anagastoun na doulevoun parapano kai me perisooterh skepsi kai borei na kapsoun to egefalo ama skeftoun parapano!
Amalia den xehno ton logo pou stelno afto to comment.sou zito sygnomi dyo fores 1)san iatros kai 2) san synanthropos sou . kai sou afierono to tragoudi ton Going Through kalimera ellada (ellada sygnomi, prepei na allaxeis gnomi...)to opoioo prepei na akousoun me thn psyhi tous oloi oi politikoi kai osoi nomizoun oti agapoun thn ellada!
 
Η γραφειοκρατεια υπαρχει και μεσο αυτης τα κρατη ασκουν εξουσια.Ειναι κατι περισσοτερο απο ανοητες βαρετες διαδικασιες. υπαρχουν πολλα ειδη γραφειοκρατιας . Στην Ελλαδα εχοθμε κομουνιστικου τυπου γραφειοκρατια.
 
Αυτό που σκέφτηκα αρχικά να πω είναι "ευτυχώς εσύ έφυγες νωρίς"... μετά κατάλαβα οτι είναι απρέπεια και αχαριστία...
Έχω μπλοκάρει... μερικές φορές λέω οτι η κατάσταση δεν πάει άλλο κι οτι θα πρέπει να δεχθούμε τη μοίρα μας. Όμως από την άλλη... λέω οχι.
Είμαι "έξω από το χορό", οπότε μπορώ να πω την καθε ηλιθιότητα, ανάλογες αυτών που λένε οι γιατροί...
Αισθάνομαι πολύ μικρός, πολύ λίγος μπρος σε όλη αυτήν την ανόητη περιπέτεια που περνάνε εκατοντάδες ή χιλιάδες συνάνθρωποι μας, από "επιχειρηματίες ιατρούς"....
Συγνώμη... Συγνώμη... Συγνώμη
 
MONO MESA APO TO DIADIKTIO MPOROUME NA KANOUME KATI GI AUTO TO EXAMVWMA TWN IATRWN OI OPOIOI PEZOUN KATHIMERINA ME TON PONO TOSOU KOSMOU.VARATE TOUS APO PANTOU
 
O ELLINA SIGA SIGA XANEI TIN AXIOPREPEIA TOY SYGENTROTHITE REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
 
kalo taksidi..
 
θα ήθελα να σε είχα διαβάσει όσο ήσουν ακόμα εδώ- δεν έχω λόγια. το μόνο που με παρηγορεί είναι πως σ' όλη αυτή τη χαβούζα υπάρχουν παιδιά σαν και σένα. Θα θυμάμαι πάντα πως το χρωστάμε σε σένα και σ' όσους έχουν υποφέρει όπως εσύ να τους καταγγέλουμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Άφησες πίσω σου την ελπίδα, Αμαλία, σε μας. Καλό ταξίδι
 
Αμαλίτσα μου......
Η γνωριμία μαζί σου ήταν ενας εμπλουτισμός της ζωής μου..........
Σε διάβαζα, σε χαιρόμουν και τωρα .....έφυγες!
Ηθελα να σου στειλω τοσα πολλα πραγματα, ήθελα να σε γνωρίσω και απο κοντά, ήθελα ηθελα και τωρα ....κενο.
Παρα την μεγαλή μου λύπη για τον χαμό σου μπορω να πώ, νομίζω εν ονόματι όλων αυτων που έκλεισαν στην καρδια τους:
"Μην λυπάστε ορε που έφυγε, να χαίρεστε που ηταν εδω μαζί μας"
 
που ζούμε πραγματικα;γιατί ζούμε;για να μην χάσουμε την εποχή της γκλαμουριάς, της εξαπάτησης και της απανθρωπιάς;αν το μόνο που μας απασχολεί είναι με ποιόν πήγε η μπεζεντάκου και ο ψινάκης στη μύκονο, περιμένετε να αγγίξουν την ψυχή μας τέτοια γεγονότα; κι αν την αγγίξουν θα είναι για λίγα λεπτά μέχρι να μας θυμήσουν την πραγματικότητα. η κοπέλα έζησε κάτι που δεν εύχομαι σε κανέναν, θα προτιμούσα να το ζούσε σε άλλη χώρα ή να μην το ζούσε καθόλου. Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε στον τόπο που ζούμε είναι να μην μας ακουμπάνε τέτοιες ασθένειες. Θα ήθελα να γίνω γιατρός για να προσφέρω βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε άλλες χώρες, με λύπη διαπιστώνω πως η χώρα μας είναι μια απο αυτές.
Όχι γιατί μας λείπουν γιατροί και φάρμακα αλλά γιατί μας περισσέυει αδιαφορία και απανθρωπιά.
θα ήθελα να σου ζητήσω και εγώ συγνώμη για όσους δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.
 
αν ποτε με βοηθησει ο Θεος να πραγματοποιηθουν τα ονειρα μου, υποσχομαι στη μνημη της Αμαλίας οτι θα δώσω τη ζωη μου για να αλλάξω το σαπιο
 
Λυπάμαι που άργησα να μάθω για σένα. Λυπάμαι ακόμα που έπρεπε να αποδείξεις με αυτό τον τρόπο (φεύγοντας) πόσο μαλάκες και ανάλγητοι είναι κάποιοι γιατροί και μή που περιβάλλουν το σύστημα υγείας... εύχομαι κάποια μέρα, η ευχή σου να βγεί αληθινή ... και πραγματικά όλοι αυτοί οι άχρηστοι να είναι μόνο η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Κάποτε εκτιμούσα τους γιατρούς (λίγο μετά τη γεννησή μου φαντάζομαι) γιατί πλέον τους έχω σιχαθεί όλους. Είναι λυπηρό ... μια τόσο όμορφη χώρα, με τόσο λαμπρή ιστορία και παρελθόν να μην έχει καθόλου μέλλον και σήμερα επειδή έχει βουλιάξει σε όλους τους τομείς απο καρεκλοκένταυρους που είναι μονίμως ανίκανοι να απαντήσουν, ανεύθυνοι και άβουλοι... επειδή τους χαρίσανε μια θέση.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ που δεν σε γνώρισα νωρίτερα να είμαι απο αυτούς που διαδηλώναν και διέδοσαν αυτό εδώ το μπλόγκ. Είναι σπανιο άνθρωπος να έχει το σθένος σου. Εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο ... αλλιώς είμαστε χαμένοι ... από χέρι
 
Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, κάθε φορά που διαβάζω τέτοια περιστατικά.
 
Αν ήσουν κάποιος μεγάλο-αρπ.... θα σε στέλνανε αγγλια μαιαμι κλπ τώρα που αλλάξανε τα πράματα και το σύστημα υγείας έφτιαξε πάρε μερικά ομόλογα και μη φοβάσαι όλα θα γίνουν μια χαρά χάλια.
 
kalo taksidi amalia!isoun,eisai kai tha eisai.......TERASTIA!kourario stous syggeneis!
 
amalia moy!
argisa poly na matho gia sena,dystyxos!ayto poy me parigorei einai oti ekei pou vriskesai tora eisai poly kalitera apo edo.kalo sou taksidi!!!!!eilikrina den eixa "gnorisei"atomo san esena.
thelo apla na po duo logia:to anipsaki mou nosise apo leyxaimia stin ilikia ton duo eton.tora einai pente kai doksa to theo ola dixnoun na einai kala.eytyxos i dystyxos (mallon eytyxos)i therapia tou egine sti germania.thermi paraklisi se oosous diavasoun ayto to minima,prepei na ginei ogologiko nosokomeio stin ellada!!!!!s.o.s.!!!as kanoume oloi kati!kai 1 eyro o kthenas einai megali ipothesi.mono an kserate posa paidakia nosoun kathimerina apo karkino!!!!
sas filo!
 
o θεος να αναπαυση την ψυχη σου και να σωσει εμας απο τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ
 
3OKSv1 Your blog is great. Articles is interesting!
 
QtfLak Wonderful blog.
 
Qd8mGJ actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.
 
Pkzbdv Nice Article.
 
Good job!
 
Wonderful blog.
 
Thanks to author.
 
na ta stilete ston xristodoylo
 
Hello all!
 
Wonderful blog.
 
OtyW5w Nice Article.
 
Please write anything else!
 
Πραγματικά ανέβηκες τον Γολγοθά σου! Η ψυχή σου θα βρεί όμως την ηρεμία και την ευτυχία που εδώ δεν βρήκες. Δυστυχώς πιστεύω ότι όλα είναι εξάρτηση απ' τον παράγωντα "άνθρωπο". Εάν το πρώτο σκαλί αρχίσει λοξά δεν πρόκειτε σε καμμιά περίπτωση να βρείς το δίκιο σου γιατί όλα τα σκαλοπάτια βασίζονται σε λάθος βάσεις. Στην δική μου περίπτωση που επίσης πάσχω από χρόνια πάθηση, όλα αρχίσαν σωστά και συνεχίζουν ακόμα καλύτερα! Στην δική μου περίπτωση το πρώτο μου σκαλί ήταν ένας πραγματικός "άνθρωπος" με καρδιά και ψυχή και κατανόηση του Γολγοθά μου. Έκτοτε, τα σκαλοπάτια που εγώ ανεραίνω στηρίζονται σε σωστή βάση και το ΙΚΑ που εγώ γνώρισα μου έχει προσφαίρει μόνον ανθρωπιά και προστασία και το κυριώτερο, χωρίς κανένα απολύτως "Φακελάκι". Πέτρος Ιωάννης, Σπεντζούρης.
 
Φέτος πέρασα μία ήπια και ανάξια λόγου περιπέτεια με την υγεία μου και βίωσα -σε μικρότερη κλίμακα βέβαια- αντίστοιχες παρανοϊκές καταστάσεις. Συγχαρητήρια για το κουράγιο της άτυχης κοπέλας να στήσει αυτό το βήμα καταγγελίας. Η εύλογη οργή μας ας γίνει κινητήριος δύναμη για να διεκδικήσουμε ανθρώπινες συνθήκες περίθαλψης και αντιμετώπισης των ασθενών.
 
Φέτος πέρασα μία ήπια και ανάξια λόγου περιπέτεια με την υγεία μου και βίωσα -σε μικρότερη κλίμακα βέβαια- αντίστοιχες παρανοϊκές καταστάσεις. Συγχαρητήρια για το κουράγιο της άτυχης κοπέλας να στήσει αυτό το βήμα καταγγελίας. Η εύλογη οργή μας ας γίνει κινητήριος δύναμη για να διεκδικήσουμε ανθρώπινες συνθήκες περίθαλψης και αντιμετώπισης των ασθενών.
 
κουράγιο και ο θεοσ ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ!!!
!!!!!!!
 
kalo koyragio kai ypomonh ola tha perasoyne..to ika einai mono gia na zoyne merikes xiliades pseytoypalyloi.koyragio adferfia!!!
 
h megalyterh apath sthn ellada einai to IKA idryma koinonikon asfaliseon sou lene meta !
eimoun epi 10 xronia asfalismenos
den to xreiastika pote spania ananeona kai to bibliario tou malista !
efyga sto eksoteririko phra ena xarti pos gia merikous mhnes tha eimoun asfalismenos !
eixa thn atyxia sto eksoteriko na mpo gia 10 meres sto nosokomeio me rothsan ti asfaleia exo eipa greece IKA to kserane !
steilane oles tis eksetaseis aki ola ta dikiologitika sto IKA ektos oti ta steilane 2 fores sta kentrika tis odou peiraios ..
h apanthsh htan den plhronoume to terastio poso ton (2500 euro)!

sta @@ mou re alhtes plhrosa ego na eimai kala na douleuo kai na ta plhrono ola kai na mhn sas exo anagkh alla o kairos exei gyrismata !
fteei h kybernhsh pou den trabaei ena ksyloma se olo ton dhmosio tomea se olous kai pali oloi apo thn arxh ..
opoios dipote ki an einai aytos !
erxete omos syntoma h EEK pou tha alaksei polla akomh kai sthn ellada
krima pou tha pesei sth Nea genia !
alla tha kanei kalo se olous !!
ELPIZO NA TA DEI KAPOIOS OLA AYTA NA BLEPEI TA XALIA TIS ELLADOS
TOSA PAIDIA ABOHTHTA
MHN TA ARPAZETE MONO
MAZI SAS DEN THA TA PARETE OLA EDO MENOUN .........................
 
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΖΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1995. 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΑΦΟΥ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ . ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑ ΞΟΔΕΨΑΜΕ 24.000.000.- ΔΡΑΧΜΕΣ (1 ΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕ)ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.500.000.- ΔΡΑΧ.ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ 7.000.000.- ΔΡΑΧ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑ .
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ .ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΩΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΣΑ ΣΑΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΊΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.
 
ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,ΠΙΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΡΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑ.
 
ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΟΛΟΓΟΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΡΩΑΣ..ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ??ΛΥΠΑΜΑΙ Κ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΕΣ..
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ...
 
ΑΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΚΛΑΨΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ.
 
anapausou en eirini...
 
This comment has been removed by the author.
 
Παιδιά οι καιροί είναι δύσκολοι. Μην το συζητάτε. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε. Δείτε ένα καταπληκτικό site με προσφορές και τρομερές εκπτώσεις. www.boogle.gr Πιστεύω ότι όλοι το έχουμε ανάγκη για αυτό σας το προωθώ. Δεν αξίζει να πετάμε χρήματα όταν κάποιος σας το BOOGLE μας προσφέρει τα πάντα φθηνότερα.
 
Εσύ που με τόσο θράσος έγραψες αυτό από πάνω είσαι τεράστιος μαλάκας!
 
herstellung von viagra warum ist viagra so teuer viagra originalverpackung dove si compra il viagra holland viagra spanien viagra rezeptfrei viagra kaufen alkohol und viagra dove si compra il viagra cuba viagra

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra mit aspirin kokain viagra viagra über internet wirkung von viagra viagra i alkohol viagra anwenden viagra mit aspirin viagra fürs gehirn eu viagra viagra euro
 
reimport viagra preisvergleich viagra 100 mg kobra viagra was für nebenwirkungen hat viagra viagra per nachnahme kaufen statt viagra viagra seriös viagra herzinfarkt rezept für viagra viagra anbieter

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra testbericht viagra italien rezept viagra rezeptfrei eu rezeptpflichtig viagra viagra verwendung viagra impotenz viagra nitrospray hiv und viagra viagra kaufen in der schweiz viagra verschreiben lassen
 
viagra in verbindung mit alkohol viagra spanien rezeptfrei viagra für die frau kaufen c20 viagra viagra pzn viagra portal viagra per nachnahme viagra versandapotheke bestandteile viagra spanische viagra

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra frei squeezebox gloria viagra geschichte viagra online apotheke viagra viagra der natur viagra kostet viagra wie lange wirkt es original viagra rezeptfrei nebilet viagra folgen von viagra
 
wie viagra ist viagra verschreibungspflichtig viagra tbl alternativ zu viagra viagra 100 mg filmtabletten viagra in der schweiz rezeptfrei patong viagra viagra wirkung lässt nach herbal viagra manufacturers viagra aussehen

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra herzmedikament viagra nasenspray wirkung der viagra viagra sport viagra 1 tablette viagra arzt viagra aus polen viagra kauf online generika für viagra viagra nasil kullanilir
 
viagra wirkt bei mir nicht viagra kaufen wo verkaufe viagra wirkt viagra neues viagra viagra und cialis mischen viagra vorzeitiger samenerguss viagra billig deutschland viagra selbst herstellen grupa viagra

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra bestellen paypal viagra bluthochdruck viagra kaufen in österreich viagra ohne wirkung viagra spanien rezeptfrei hersteller viagra viagra tote viagra ergebnis kosten viagra viagra therapie
 
kaufen viagra viagra ohne wirkung viagra antidepressiva viagra original ohne rezept khk und viagra viagra in deutschland ist viagra rezeptpflichtig herbal viagra manufacturers viagra internet strafbar viagra kontraindikation

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra spam mails billiger als viagra viagra wirkung und nebenwirkung euro viagra pele viagra viagra einkauf pphn viagra viagra überdosis viagra 100 mg 12 st viagra wirkung wie lange
 
online viagra kaufen viagra aus indien viagra wirkung forum aspirin viagra gegenteil viagra viagra generika erfahrungen viagra in deutschland kaufen fragen zu viagra viagra verwendung viagra wo kaufen

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra höhenkrankheit hirschhausen viagra viagra auflösen wirkzeit viagra viagra euro viagra und sport pharmacy express viagra geschichte von viagra geschmack viagra viagra natur
 
viagra nachteile cialis vergleich viagra woher viagra viagra aus der apotheke ist viagra verschreibungspflichtig pabo viagra wie viagra alternative zu viagra viagra risiken viagra wieviel mg

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra vom hausarzt bestellung viagra gratisprobe viagra viagra mit 20 jahren viagra lastschrift alles über viagra ephedrin viagra dj viagra viagra bluthochdruck viagra 100mg rezeptfrei
 
amlodipin viagra viagra wirkungseintritt viagra in der apotheke kaufen wenn viagra nicht wirkt arzneimittelgesetz viagra fälschungen viagra viagra aus den usa viagra wie lange haltbar viagra vor dem essen peter lenz viagra

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra marke viagra apotheke preis viagra rezeptfrei seriös viagra kaufen niederlande viagra schneller versand viagra dauer der wirkung günstig viagra kaufen viagra joke viagra mails viagra aus usa
 
viagra generika forum viagra bei bluthochdruck viagra 100mg preis tabletten viagra viagra hemmer nils viagra gibt es viagra in der apotheke china viagra viagra luxemburg rezeptfrei viagra rezeptfrei online bestellen

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

wirkt wie viagra general motors viagra viagra beipack patong viagra viagra im internet bestellen ägyptisches viagra viagra schweiz viagra sprüche viagra oder viagra zutaten
 
viagra versandapotheke viagra und arginin viagra online apotheke viagra hannover horn pflanzliches viagra viagra wie wirkt es frau viagra viagra erfahrung viagra nürnberg viagra in kiel

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra nach herzinfarkt viagra auf kassenrezept ephedrin und viagra viagra aus türkei viagra über internet viagra marken nitrolingual viagra viagra spermien chirac viagra viagra für den mann
 
viagra per nachname bestellen viagra 5mg viagra grippe viagra tabletten viagra rezeptfrei ausland nachgemachte viagra gloria viagra myspace sex auf viagra apotheke niederlande viagra viagra generika günstig

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

acm viagra wie kommt man an viagra viagra ohne rezept apotheke viagra günstig online kaufen viagra herzrasen viagra und nitrate uprima vs viagra viagra funktionsweise viagra wirkungsdauer viagra bei gesunden männern
 
levitra viagra cialis vergleich viagra schädlich viagra online preis viagra kaufen apotheke viagra soft kaufen indien viagra viagra risiken und nebenwirkungen viagra maus viagra sicher online kaufen effekt viagra

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra per lastschrift viagra 100 wirkung viagra dealer pflanzliches viagra viagra der natur viagra wie schnell viagra bestellen per nachnahme viagra aus dem internet peter lenz viagra viagra rezeptfrei apotheke
 
viagra bestellen schweiz viagra nürnberg viagra rezeptfrei schweiz viagra mit 16 viagra billig deutschland viagra haltbarkeit viagra 50 mg rezeptfrei viagra generika preisvergleich viagra schwarzmarkt wenn viagra nicht wirkt

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra in belgien kaufen natürliche viagra viagra bestellen.ch viagra günstig ohne rezept viagra medikation geschichte viagra viagra wann viagra einzeln kaufen pflanzliches viagra viagra generika versand
 
bericht viagra viagra per nachnahme kaufen niederlande viagra viagra absetzen dogal viagra gibt es viagra rezeptfrei viagra vom arzt besser als viagra viagra medikament viagra torte

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

viagra nl hat viagra nebenwirkungen preis für viagra viagra generika indien viagra bestellen online viagra russische viagra gelb schweiz viagra viagra bei ms hamster viagra
 
viagra welche dosierung alternative für viagra viagra mg viagra nachwirkungen viagra schwul viagra testbericht viagra und bluthochdruck alternative zu viagra viagra wechselwirkungen viagra zum testen

[url=http://www.turbo-slim.com/index.php?productID=11]viagra kaufen[/url]

alternativen viagra viagra wirkungsmechanismus viagra lastschrift viagra brasilien viagra frei bestellen viagra erwerben viagra arten viagra ja oder nein viagra bei herzproblemen viagra medikament
 
Ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος.
 
Δυναμη σου εύχομαι που είμαι σίγουρος ότι την εχεις.

Γαμος-Βάπτιση
Www.gamosfashion.gr
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?